Nieuws

Onze winterspecials zijn er!

Hij is er nog niet officieel maar de ijzige wind die ons tegemoet waait eenmaal we buiten stappen, doet anders vermoeden. Tijd voor onze winterspecials dus! We gidsen je door onze nieuwe kaart en de drankjes die je geprobeerd moet hebben.

Terug van weggeweest

Let It Snow Latte

Madmumfans van het eerste uur zullen de Let It Snow Latte misschien nog herkennen. Drie jaar geleden zetten we deze heerlijke espresso met salted caramel siroop, gestoomde melk en slagroom voor het eerst op de kaart. Nu is hij terug, inclusief de zachte marshmellows bovenop.

Een matcha upgrade

Vanille Coco Matcha

Moest je toch dat zomers gevoel willen vasthouden, dan is er nog altijd onze Vanille Coco Matcha. We bereiden voor de gelegenheid onze matcha met licht opgestoomde kokosmelk en vanillesiroop. De must-try van de winterspecials wat ons betreft.

Voor klein en groot

Warme Appelsap met Kaneel

Appelsap enkel geschikt voor de zomer? Think again! Onze warme appelsap met een touch van kaneel is geschikt voor jong en oud die na een lange dag even moeten bekomen.

Een klassieker met net dat beetje extra

Roasted Hazelnut Hot Chocolate

We voegen een winterse touch toe aan onze klassieke warme chocolademelk. Dankzij de roasted hazelnut siroop, de extra slagroom en de afwerking van chocoladeschilfers, ben je zo opnieuw opgewarmd en klaar voor de koude.

Het herfstgevoel vasthouden

De Pumpkin Spice Latte

De Pumpkin Spice Latte is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op onze najaarskaart. We zouden niet meer zonder de heerlijke combinatie van espresso, pumpkin spice siroop, gestoomde melk, slagroom en kaneel kunnen.

Thuis zelf proberen? Ons recept vind je hier.

Geen tijd om binnen te genieten?

Madmum Spillsafe Cup

Onze nieuwe Madmum Spillsafe Cups zijn aangekomen. Ze zijn je ideale vriend om onze winterspecials zonder ongelukken op het juiste adres te krijgen. Vraag ernaar in onze bars of bestel hem in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *