Nieuws

Madmums geschenk-gids voor koffiefans

‘Help! Ik heb nog geen cadeaus voor de feesten.’ Herkenbaar gevoel? We helpen je een handje en zoeken voor iedereen op het feest het gepaste geschenk. In deze blogpost vind je onze ultieme tips voor de feestdagen.

Voor de schoonfamilie die nooit koffie in huis heeft...

De Coffee Tasting Box

Is de koffie voorraad weer op bij de schoonfamilie? Tijd om ze te verrassen met de Madmum koffiebonen. Je kan kiezen uit twee heerlijke duo's versgebrande koffiebonen - filter of espresso. En zo weet je zeker dat de koffie na het buffet zal smaken. 

 

Charcoal
Coral
Salt
Teal

Madmum Spillsafe-cup

32.00
We weten dat takeaway bekers voor eenmalig gebruik één van de grootste bijdrage levert aan afval in onze bars. Daarom zijn we volop bezig met het aanbieden van milieuvriendelijke opties zoals deze herbruikbare takeaway beker. Bij aankoop van onze Madmum to go cup krijg je een bon voor één gratis koffie in onze bars.   Inhoud 300ml

Voor de nonkel die altijd onderweg is...

De Madmum Spillsafe-cup

Met onze Spillsafe bekers zal je favoriete nonkel zijn koffie nooit meer morsen. Ze zijn gemaakt om overal mee naar toe te gaan. Als de beker omvalt, treedt de SpillSafe-technologie in werking en klapt het deksel dicht om morsen te voorkomen.

Voor de nicht die nood heeft aan wat me-time...

De Prana Chai Gift Box

Thuis ontspannen doe je met het ultieme DIY Prana Chai pakket.  Met de Prana Chai Gift Box haal je meteen alles in huis om zo aan de slag te gaan: een pakketje Sticky Chai (250 g), een kookkannetje, een zeefje, kookboekje en handige meeneembeker.

Prana Chai original Masala blend 250g starter box

49.98
Krijg al je benodigdheden op één eenvoudige plek met deze Prana Chai starter box. Deze dozen zijn een geweldig cadeau of een toegankelijk startpakket voor elke Prana Chai liefhebber. Elke doos wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om de ultieme masala chai-thee te zetten, inclusief: - 250g Prana Chai Original Masala Blend - Roestvrijstalen fornuis pot - Fijnmazige zeef - Huskee Cup 8oz - Prana Chai Receptenboekje met 6 originele recepten om optimaal van je chai te genieten.   Grijp een van deze chai-theekits als het perfecte geschenk set of trakteer jezelf vandaag op deze prachtige uitrusting. Goed voor 15 kopjes per 250g. Potten zijn niet compatibel met inductiekookplaten.

Beige
Blauw
Roze

Madmum beanie

25.00
Blijf deze winter warm en stijlvol met onze Madmum Beanie. Gemaakt van 100% biologisch katoen en verkrijgbaar in drie trendy kleuren.

Voor de Madmumfan die het altijd koud heeft...

De Madmum Beanie

Had je het idee om weer sokken te geven? We hebben een beter alternatief voor je. Voor de doorwinterde Madmumfan is er onze beanie in crèmekleur of onze iconische blauw- en roostinten. Nooit meer koude oren op weg naar je wekelijkse Madmumkoffie.

Voor de collega die dringend de koffieskills moet bijschaven…

Een Madmum Lab

Niet iedereen is een geboren koffiezetter. Geduld, oefening en de keuze van de juiste bonen zorgen voor de perfecte koffie. De Madmum Labs kunnen daar een handje bij helpen. In twee uur word je ondergedompeld in de wondere wereld van de perfecte koffie. Onze koffiecoach Nestor verklapt er al zijn geheimen en zorgt dat jij een koffiepro in spe wordt.

Madmum Giftcard

10.00100.00
De Madmum Giftcard is het perfecte geschenk voor elke koffieliefhebber. Geldig in al onze vestigingen, de bon is twee jaar

En als je het echt niet meer weet...

De Madmum Gift Card

En als je het echt niet meer weet, dan is er nog altijd de Madmum Gift Card. Zo kan de ontvanger eenvoudig zelf beslissen waar het budget naartoe gaat. Wordt het een lunch met de vrienden op het terras? Of toch die Hario V60 dripper? Met de Madmum Gift Card moet jij er niet langer je hoofd over breken en weet je zeker dat je het juiste geeft.

Nog niet gevonden wat je zocht?
Ontdek nog meer geschenkideeën in deze aanbevolen selectie.

Brazil Boa Vista Espresso

13.3935.98
 

Notig, chocolade

De Braziliaanse zon in een kop koffie Brazilië dat is zon, zee,strand, maar ook koffiebonen. Deze bourbon variëteit uit de heuvelachtige Cerrado regio is de basis van uiterst veelzijdige koffie. Met zijn zoete karakter kan je er ontzettend veel richtingen mee uit: brand je hem lichter dan komen de melkchocoladetoetsen bovendrijven, brand je hem donkerder dan krijg je lichtzoete koffies. Het resulteert telkens opnieuw in een hemelse kop koffie met een uitgesproken body en een zijdezachte textuur.

Colombia La Cristilina Espresso

15.9842.98
Een kristalheldere koffie uit de Colombiaanse koffiegordel Deze Colombiaanse koffie is enorm veelzijdig. Dankzij de toetsen van sappige rode bessen en een lichte citrustoets, zijn de bonen geschikt voor zowel espresso- als filterbereidingen. En dat zonder in te boeten op kwaliteit. Het levert een perfect gebalanceerde en friszoete kop koffie op die telkens opnieuw verrast.

Ethiopia Chelichele Yirgacheffe Natural

15.9842.98
Een verborgen Ethiopische parel Deze Ethiopische koffie komt uit de Yirgacheffe regio. Het gebied staat bekend voor zijn lappendeken aan kleine koffieboerderijen met boeren die nog steeds de traditionele technieken hanteren. Ze zweren bij een gemengde planting van de koffiestruiken met andere gewassen en plukken alle bessen handmatig. Het levert koffiebonen op die toetsen bevatten van stroperige bessen, delicate bloemen en warme chocolade.

Kenya Embu Filter

15.9842.98
Een vulkanische koffie recht van Mount Kenya Deze Keniaanse koffie is een vurig bommetje. Het krachtig smaakpalet hebben de boeren te danken aan de historische aanwezigheid van Mount Kenya. Dankzij de ontzettend rijke, vulkanische bodem en de nabijgelegen Rupingazi rivier komen de struiken van de Mwiria coöperatieve prachtig tot bloei en leveren ze pure bessen op die toetsen bevatten van steenvruchten, citrus zwarte thee en donkere kruidige chocolade.

Peru Finca El Santuario

15.9842.98
Deze lichtzure koffie komt uit het hoogland in het noorden van Peru. Daar groeit Alexander Huaman Cruz samen met 27 anderen sinds 2018 een unieke mix van koffiestruiken op zijn landgoed. De naam van de boerderij ‘El Santuario’ is afgeleid van het nabijgelegen 'Tabaconas Namballe National Sanctuary', waar bedreigde diersoorten zoals brilberen en tapirs in harmonie leven met hun schilderachtige omgeving. De nabijheid van het nationaal park zorgt voor een ecosysteem in evenwicht die de koffiestruiken hun unieke terroir biedt.

Rwanda Cyendajuru Filter

15.9842.98
Rwanda is gezegend met ideale omstandigheden voor koffieteelt, waaronder een grote hoogte, regelmatige regenval, vulkanische grond met een goede organische structuur en een overvloed aan Bourbon-koffiebomen. Het levert deze unieke filterroast op met een uniek verhaal. De koffie wordt namelijk geteeld door een groep boerinnen die tegen de stroming in het ‘Women’s hands’ netwerk op poten zette. Een groep koffieboerinnen die de krachten bundelde om nog betere koffies te kweken, met een prachtig resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *