Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum Coffee Roasters & Bar Hungaria 

In de Leuvense havenbuurt aan de Vaartkom is het aangenaam vertoeven. De wijk is in volle ontwikkeling en heeft zich de laatste tien jaar ontpopt tot de creatieve hotspot van de studentenstad. Madmum creëert er met zijn koffiebar een ontmoetingsplek waar mensen worden samengebracht en onze lekkere koffie de creatieve gedachtestromen in gang zet. Je kan er niet alleen binnen terecht in het ruime industriële pand van de iconische Hungaria, ook buiten is er plaats op het zonnige terras aan de waterkant. Hier zit je tussen een gezellige, maar bonte mix van jonge gezinnen en creatieve denkers.

De koffiebar aan de Vaartkom is tevens het nieuwe hoofdkwartier van Madmum. Op termijn verhuizen we de branderij permanent naar de Hungaria, waar je de branders aan het werk zal kunnen zien terwijl ze de groene koffiebonen verwerken en branden tot de enige echte Madmumkoffie. 

Locatie:
Vaartkom 33, 3000 Leuven

Openingsuren:
Maandag – zaterdag 8u30 – 18u
Zondag 9u00 – 17u00

Interior of Madmum Coffee Roasters & Bar in the Vaartkom in Leuven

Dalla Corte Zero

Op de toog vind je dé state-of-the art espressomachine van het moment, het Zero model van Dalla Corte. We kunnen er de flowrate mee aanpassen, er verschillende smaakpatronen uit dezelfde koffies mee halen zonder enige schommelingen in de kwaliteit.  Niets zo belangrijk als een betrouwbare espressomachine in elk van onze koffiebars.

Everpure watersysteem

Als je weet dat een koffie uit 98,5% water bestaat dan is het niet vreemd dat we aandachtig de waterkwaliteit monitoren. Met ons omgekeerd osmose-systeem neutraliseren we al het water dat binnenkomt en verrijken we het met de juiste mineralen voor de perfecte koffie.

Filterkoffie batch brew

Filterkoffie mag dan wel een oubollig imago hebben, het levert nog steeds de lekkerste koffie op. Daar helpt de Hipster ons een handje bij. Het Zweedse bedrijf bouwt elk toestel met de hand om ervoor te zorgen dat het maximum uit het koffiegruis wordt gehaald.

Mahlkönig ES65 & EK43

De Mahlkönig ziet er niet alleen prachtig uit, maar levert ook nog eens de perfecte maling van onze bonen. Hij wordt niet zomaar ‘the king of grinders’ genoemd. Zowel de ES65 als de EK43 hebben een uiterst gevoelig verstelmechanisme waardoor de uitmalingsgraad exact bepaald kan worden. Dat is van ontzettend groot belang voor de smaak die vrijkomt in je

Perfect Moose

Perfect Moose is de eerste opschuimmachine waarmee je, handenvrij, de drank van je keuze omtovert tot microfoam van top baristakwaliteit. Dankzij slimme technologie herkent Perfect Moose automatisch het type en de hoeveelheid die jij doseert. Werkt met 3 types slimme kannen. Een witte voor melk, een groene voor plant-based en een zwarte voor mix-based dranken. Engineered én gemaakt in België

Shopping cart
Sign in
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.