Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum Coffee Erasmushuis Leuven

Verstopt tussen het groen vind je sinds het najaar van 2021 de nieuwste Madmum. De gezellig drukke bar op de benedenverdieping van het Letterenhuis is er voor zowel studenten als personeel van de KU Leuven op zoek naar een opkikker. Zij kunnen er van maandag tot vrijdag terecht voor hun broodnodige pauzemomenten met een dampende tas koffie of een kleine lunch. De ruime inrichting van deze Madmum zorgt ervoor dat je makkelijk met vrienden of collega’s kan samenkomen voor een groepswerk of gezellige babbel. Zo moet je nooit meer nadenken waar je volgende koffiedate zal zijn. Handig toch?

Laat je vooral niet afschrikken door de rij. We weten dat het soms druk kan zijn, maar dankzij onze efficiënte toog ben je zo bediend door onze barista’s. 

Tip: bestel aan de toog een simpele filterkoffie, zo klaar en de zetmethode bij uitstek om de Madmumkoffie volledig tot zijn recht te laten komen.


Locatie
:

Blijde Inkomstraat 21, 3000 Leuven 

Openingsuren:

Ma- Do 9u00 tot 17u00

Vrij 9u00 tot 15u00 

Za – Zo gesloten

Interior of the Madmum Coffee Roasters & Bar in the faculity of Letteren in Leuven

Dalla Corte Zero

Op de toog vind je dé state-of-the art espressomachine van het moment, het Zero model van Dalla Corte. We kunnen er de flowrate mee aanpassen, er verschillende smaakpatronen uit dezelfde koffies mee halen zonder enige schommelingen in de kwaliteit.  Niets zo belangrijk als een betrouwbare espressomachine in elk van onze koffiebars.

Filterkoffie batch brew

Filterkoffie mag dan wel een oubollig imago hebben, het levert nog steeds de lekkerste koffie op. Daar helpt de Hipster ons een handje bij. Het Zweedse bedrijf bouwt elk toestel met de hand om ervoor te zorgen dat het maximum uit het koffiegruis wordt gehaald.

Mahlkönig ES65 & EK43

De Mahlkönig ziet er niet alleen prachtig uit, maar levert ook nog eens de perfecte maling van onze bonen. Hij wordt niet zomaar ‘the king of grinders’ genoemd. Zowel de ES65 als de EK43 hebben een uiterst gevoelig verstelmechanisme waardoor de uitmalingsgraad exact bepaald kan worden. Dat is van ontzettend groot belang voor de smaak die vrijkomt in je

Perfect Moose

Perfect Moose is de eerste opschuimmachine waarmee je, handenvrij, de drank van je keuze omtovert tot microfoam van top baristakwaliteit. Dankzij slimme technologie herkent Perfect Moose automatisch het type en de hoeveelheid die jij doseert. Werkt met 3 types slimme kannen. Een witte voor melk, een groene voor plant-based en een zwarte voor mix-based dranken. Engineered én gemaakt in België

Shopping cart
Sign in

Join the Madmum Family

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met maandelijks een dosis versgebrand koffienieuws en ontvang 10% korting op je eerste bestelling*. 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.