Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum Coffee Roasters & Bar Brusselsestraat 

Wanneer je de Madmum op de Brusselsestraat binnenstapt, worden al je zintuigen geprikkeld. Je ruikt versgebrande koffie. Je voelt door de grote ramen het binnenvallend licht op je huid. En aan de overkant van de straat zie je de Dijle langzaam voorbij stromen. Deze bar is het kleine broertje van de allereerste Madmum Coffee Roasters in de Tiensestraat, maar is minstens even uniek. Wat van buiten een charmant en gezellig hoekpand lijkt, is binnenin een ruime zaak met een centrale toog waar je helemaal rond kan lopen. Wandel gerust even rond en nestel je in een van de fijne hoekjes achterin of misschien kan je wel een gegeerd plekje aan het open raam bemachtigen.

Een snelle lunch, je verdiepen in een goed boek of bijpraten met een goede tas koffie. Het kan hier allemaal. Daarenboven sta je dankzij de centrale ligging van deze Madmum in een wip op je volgende afspraak in het centrum. Genoeg redenen dus om hier eens binnen te springen.

Tip: In de zomer zetten we de strandstoelen buiten. Laat je hangen en  je gedachten even varen. Als je goed luistert hoor je de Dijle kabbelen.

Locatie:
Brusselsestraat 42, 3000 Leuven

Openingsuren:
Maandag – zaterdag 8u30 – 18u00
Zondag 9u00- 17u00

Shopping cart
Sign in
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.