Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum Coffee Roasters Station Leuven

Deze Madmum vind je in het historisch stationsgebouw op het Leuvense Martelarenplein. Hoewel je midden in de actie zit van voorbijrazende treinen en gehaaste pendelaars, merk je er binnen niets van. Dit eiland van rust biedt de gelegenheid om even op adem te komen terwijl je op je trein wacht. Maar het is evengoed de plaats waar je vlug binnenspringt voor een snelle koffie.

De pronkstukken van de zaak zijn de meterslange, ovalen toog in de klassieke blauw en roze Madmumkleuren en de handgemaakte Dalla Corte Zero espressomachine die er bovenop staat. De unieke vorm van de bar moet ervoor zorgen dat de klanten die voor een take-away koffie komen, vlot door het pand stromen en makkelijk opnieuw op het perron staan. Maar er is ook ruimte om even gas terug te nemen. Zij die iets langer willen blijven plakken, kunnen dat doen op de podia aan weerszijden van de bar waar het gezellig zitten is en je een prachtig uitzicht hebt over de perrons en het Martelarenplein.

Tip: Geen tijd gehad om thuis te ontbijten? Spring binnen en je bent zo bediend. Met een snelle espresso en een kaneelbroodje overleef je de zwaarste meetings.


Locatie:
Martelarenplein 16, 3000 Leuven 

Openingsuren:
Maandag – zaterdag  6u30 – 19u00
Zondag 7u00- 18u00

Shopping cart
Sign in

Join the Madmum Family

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met maandelijks een dosis versgebrand koffienieuws en ontvang 10% korting op je eerste bestelling op onze webshop*. 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.