Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum Coffee Roasters & Bar Tiensestraat

Sinds juni 2018 vind je op het adres van de Tiensestraat 38 de eerste Madmum koffiebar. Van maandag tot zondag kan je er terecht voor een heerlijk ontbijt, een snelle lunch en een versgebrouwen tas zwart goud. De koffies die we er schenken, komen in alle vormen en maten. Kies je voor een traditionele espresso of filterkoffie? Of ben je eerder van het avontuurlijke type en ga je voor een cold brew? In onze koffiebar zetten we elke koffie vers volgens de regels van de specialty coffee-cultuur. Zo zorgen we ervoor dat jij er weer tegen kan.

En als je geen genoeg kan krijgen van onze koffies, dan kan je er ook zelf mee aan de slag. In de bar vind je alle professionele benodigdheden om thuis je eigen tas Madmum koffie te bereiden. Weet je niet waar te beginnen? Vraag gerust een woordje uitleg aan ons personeel. 

Tip: zet je ‘s ochtends vroeg op het terras en kijk hoe het stadsleven zich op gang trekt.

Locatie:
Tiensestraat 38, 3000 Leuven

Openingsuren:
Maandag – zaterdag 8u30 – 18u00
Zondag 9u00- 17u00

Interior of the Madmum Coffee Bar & Roasters in the Tiensestraat in Leuven

RAL, Probat koffiebrander

Centraal in de zaak vind je onze favoriete collega RAL, een Probat koffiebrander met bouwjaar 1962. De machine doet al enkele decennia dienst en brandt nog steeds de beste koffie. Enkele keren per maand hoor je zijn gegrom door de zaak, wanneer hij een verse lading koffiebonen aan het branden is.

Dalla Corte Zero

Op de toog vind je dé state-of-the art espressomachine van het moment, het Zero model van Dalla Corte. We kunnen er de flowrate mee aanpassen, er verschillende smaakpatronen uit dezelfde koffies mee halen zonder enige schommelingen in de kwaliteit.  Niets zo belangrijk als een betrouwbare espressomachine in elk van onze koffiebars.

Everpure watersysteem

Als je weet dat een koffie uit 98,5% water bestaat dan is het niet vreemd dat we aandachtig de waterkwaliteit monitoren. Met ons omgekeerd osmose-systeem neutraliseren we al het water dat binnenkomt en verrijken we het met de juiste mineralen voor de perfecte koffie.

Filterkoffie batch brew

Filterkoffie mag dan wel een oubollig imago hebben, het levert nog steeds de lekkerste koffie op. Daar helpt de Hipster ons een handje bij. Het Zweedse bedrijf bouwt elk toestel met de hand om ervoor te zorgen dat het maximum uit het koffiegruis wordt gehaald.

Mahlkönig ES65 & EK43

De Mahlkönig ziet er niet alleen prachtig uit, maar levert ook nog eens de perfecte maling van onze bonen. Hij wordt niet zomaar ‘the king of grinders’ genoemd. Zowel de ES65 als de EK43 hebben een uiterst gevoelig verstelmechanisme waardoor de uitmalingsgraad exact bepaald kan worden. Dat is van ontzettend groot belang voor de smaak die vrijkomt in je

Shopping cart
Sign in

Join the Madmum Family

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met maandelijks een dosis versgebrand koffienieuws en ontvang 10% korting op je eerste bestelling op onze webshop*. 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.