Nieuws

A Mad Coffee Kick For Every Moment

Onze Madmum Cans zijn altijd ‘ready when you are’. Ontdek onze drie smaken die de ideale start vormen voor jouw dag. En ervaar de Mad Coffee Kick.

Al in je sportkleren, nog in je onderbroek of gewoon geen tijd meer om koffie te zetten. We maken het allemaal wel eens mee. Gelukkig hoef je ons ook dan niet te missen met de Madmum Coffee Cans. Een handig blik gevuld met de verse Madmumkoffie, dat eenvoudig in je sport-, boodschappen-, of werktas past. Zo heb je altijd jouw natuurlijke koffiebooster bij de hand, waar je ook bent.

De Madmum Cans komen in drie smaken, elk met een uniek profiel. Ben je een Cold Brew Boss? Of toch eerder een Oat Latte Lover? Ontdek hieronder welke Madmum Can bij jou past.

Nitro Cold Brew

Kies je voor de Nitro Cold Brew, dan kies je voor een natuurlijke koffie boost die je 24 uur lang, extra energie geeft. Het is de ideale kickstarter voor een uitdagende werkdag of sportieve work-out. Zonder calorieën en zonder additieven. Pure power.

Nitro Oat Latte

Kies je voor onze Oat Latte, dan kies je voor de zachte kracht van onze koffie. Met de extra havermelk krijg je dezelfde kick, maar met een subtieler smaakprofiel.   De mildheid van deze koffie bereid je voor op uitdagende dag.

Nitro Caramel Oat Latte

Kies je voor de Caramel Oat Latte, dan hou je ongetwijfeld van een extra zoete toets in je koffie. Deze booster van je dag biedt een perfecte balans tussen romige havermelk en de rijke smaak van karamel. Jouw verwennerij, op jouw moment.