Nieuws

Ons Zomermenu is hier!

Wij geven het zomergevoel alvast een zetje met een spiksplinternieuw zomermenu. Ontdek onze heerlijk knapperige lunch opties, een exotische Matcha on ice en onze verfrissend voordelige Deal of The Month. Zin in de klassiekers? Geen zorgen. Er is keuze genoeg op onze menu.

What's New?

Strawberry Iced Matcha

De zomer is er nog niet echt maar onze nieuwste Strawberry Iced Matcha gelukkig wel. En als de zon er dan toch doorkomt, dan staat deze Matcha on ice met opgestoomde melk en een lichte aardbeimousse in de bar op jou te wachten. Tot straks?

What's For Lunch?

Caesar Salad

De ster van ons zomermenu? Een gloednieuwe lunchsalade met een heerlijke mix van knisperende ijsbergsla, gerookte kip, gemarineerde ansjovis, fijne kerstomaatjes, croutons, gerijpte Italiaanse kaas en afgewerkt met een pittige Caesar dressing. Extra smakelijk in de zon op ons terras.

What's The Deal of The Month?

Verfrissend Voordelig

Vanaf het zweten wordt is het tijd voor extra ijsblokken. Daarom krijg je deze maand een korting van €0,30 op een selectie heerlijke verfrissers: Jamaican Red Iced Tea, Ginger Iced Tea en Cold Brew. Voor de grote dorst, tegen een kleine prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *