Nieuws

Wintepret tijdens de Madmum Labs – Ontdek de nieuwe data

Madmum Labs in 2024? Jazeker! Ook in de maanden januari en februari zetten we een hele reeks nieuwe workshops op de planning om jouw koffie thuis naar een hoger niveau te tillen. Ontdek alle data.

Een druk najaar achter de rug en al onze Labs moeten missen? Geen zorgen. We weten dat het niet altijd evident is om na een lange werkdag nog in je favoriete koffiebar te raken. Daarom hebben we een hele reeks nieuwe data toegevoegd voor januari en februari. Zo kan je dat voornemen om in 2024 je koffieskills bij te schaven, meteen waarmaken.

Ontdek alle data

Kom je liever niet alleen af?

Dan kan je een Madmum Lab cadeau geven met onze Madmum Lab Gift Card. Met de cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij ons Madmum Lab in Leuven wil bijwonen.

Bij de digitale cadeaubon ontvang je na het voltooien van je bestelling binnen 24 uur een persoonlijke digitale cadeaubon met een unieke code via e-mail. Hiermee kan je tante, beste vriend of favoriete koffie-date eenvoudig zelf een datum kiezen om deel te nemen aan de Madmum Labs.

Liese en Chiara, wat denken jullie van onze Madmum Labs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *