Nieuws

Ontdek het 2024 van Madmum

Elk jaar voelt te kort wat ons betreft. Zoveel wilde plannen uit te voeren, zoveel nieuwe koffies om uit te proberen, en toch krijgen we het niet allemaal gedaan. Voor 2024 staat er opnieuw heel wat op de planning. Van een nieuwe invulling in de Tiensestraat tot Nederlandstalige Madmum Labs. Benieuwd? We snijden het hieronder in vier hapklare stukken.

Onze originele Madmum is klaar voor een nieuwe look

Al vijf jaar bruist de kruising van de Tiense- en de Munstraat dankzij jullie, onze trouwe Madmumfans. Tijd voor een update dus. Op maandag 5 en dinsdag 6 februari sluiten we de deuren en schenken we koffie voor onze werkmannen. Die steken onze zaak in een nieuw jasje. Jawel, vanaf 7 februari kom je terecht in een gepimpte Madmum Tiensestraat. Wat verandert er? We rollen onze brander buiten die een nieuwe thuis krijgt - daarover later meer. Daarnaast installeren we een lange zitbank en geven extra ruimte aan al ons koffiemateriaal.

We houden onze ogen open - help jij een handje?

Madmum to go cups available at Madmum Coffee Roasters & Bar
Wij houden van Leuven. En jullie ook van ons zo blijkt. Want sinds een jaar zien we onze koffie opduiken in verschillende stations door Vlaanderen. Dus dachten we: waarom niet gewoon een Madmum in een andere stad. Zodat jij overal terecht kan in je favoriete koffiebar. Maar zoals dat gaat bij Madmum moeten we eerst verliefd worden op een pand voor we er koffie serveren. Dus... ken jij een plek om je hoek die smeekt om de liefde van een fijne buurtkoffiebar. Laat het ons weten via pieter@madmum.be.

We werken samen aan jouw koffiezetkunsten

Je kan je koffieskills nooit genoeg aanscherpen. Daarom zetten we in 2024 in op een laagdrempelige manieren om onze kennis met jullie te delen. Dat doen we door later dit jaar onze Madmum Labs ook in het Nederlands aan te bieden. Onze barista Stijn sluit in het voorjaar aan en staat in voor het Nederlandstalig publiek in het Lab. Daarnaast starten we met een videoreeks op het kleine scherm om in te pikken op de evoluties binnen de koffiewereld. Maar ook om de basics simpel aan je uit leggen.

Geef een unieke barista-ervaring cadeau.

Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren.

Madmum Labs digitale giftcard

10.00250.00
Geef een unieke barista-ervaring cadeau. Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren. Bij de digitale cadeaubon ontvang je direct na het voltooien van je betaling een persoonlijke digitale cadeaubon met een unieke code via e-mail. Hiermee kan de ontvanger op zijn of haar gemak een datum kiezen om deel te nemen aan het Madmum Lab in Leuven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *