Tips & Tricks

Goodbye pre-workoutshake! Hello Nitro Cold Brew

De Nitro Cold Brew is het best bewaarde geheim van de sporters in de Madmumfamilie. Het is niet alleen de perfecte verfrisser op een bloedhete dag. Het is ook de ideale drink ter voorbereiding op een intensieve work-outsessie.

Wielrenners, lopers, yogi’s… we hebben ze de laatste weken net iets vaker dan anders zien passeren in onze bars. Daar hebben ze sinds vorige maand een goede reden voor: de Nitro Cold Brew Coffee in blik. Dat is niet enkel een handige take-away formule, maar ook een 100% natuurlijk alternatief om je work-out van de dag op de juiste manier te starten. Waarom dat zo is, vertellen we je hieronder.

Verminderde aciditeit

Het voornaamste verschil met de klassieke warme koffie is het aciditeitsniveau. Bij een Nitro Cold Brew Coffee in blik zal de zuurtegraad een pak lager liggen dan bij je ochtendkopje koffie. Het grootste voordeel voor je trainingsessie? Geen rommelige maag meer tijdens het sporten. De lagere aciditeitsgraad zorgt voor een beperktere impact op het spijsversteringstelsel, waardoor je maag minder werk moet verzetten. 

A Mad Caffeine Kick

Dat koffie je in gang krijgt is geen geheim meer. Maar een extra stevige cafeïnekick? Die krijg je enkel met een blikje Nitro Cold Brew Coffee. Door de lange extractietijd van de gemalen koffie met koud water, bevat de Cold Brew een hogere dosis cafeïne. Die komt goed van pas om je vermoeidheid even aan de kant te schuiven, je reactietijd te verhogen en je centraal zenuwstelsel te activeren. Je lichaam krijgt een wake-upcall die je klaarstoomt voor de uitdaging die voor je staat.

Sweet & sugarfree

En wat als je koffie het liefst met suiker drinkt? Ook daarop heeft onze Nitro Cold Brew Coffee in blik een antwoord. Hij heeft namelijk van nature lichtzoete toetsen. De infusie van de nitrogen zorgt niet alleen voor een luchtige en romige textuur, maar ook voor een zoete zweem die de toevoeging van extra suiker overbodig maakt. De Nitro Cold Brew Coffee is zo ook geschikt voor de echte zoetekauwen.

En wat zeggen de calorieën?

Daarop scoort de Cold Brew Coffee in blik perfect. Het antwoord is: Nul. Niks. Nada. Noppes. Cold Brew wordt beschouwd als een zero-calorie drink. Het is enkel wanneer je besluit om er extra’s aan toe te voegen als suiker en melk dat het calorieënaantal zal toenemen. De Nitro Cold Brew Coffee in blik is bijna letterlijk ‘pure brandstof’.

Loop langs een van onze zaken in Leuven en scoor je Nitro Cold Brew Coffee.

Klaar om uit de startblokken te schieten?

Koop je er 6? Dan krijg je de zevende gratis.

Zo ben je elke dag van de week voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *