Nieuws

Een week Madmum Madness! Wat kan je verwachten?

Eindelijk! Het is juni, en dat betekent dat de Madmum feestweek nu wel heel dichtbij komt. Op maandag 19 juni is het zover. Dan geven we het startschot van onze verjaardagsweek met een jaar lang gratis koffie, spetterende prijzen, koffie voor kleine prijsjes en een exclusieve Birthday Party. Hoe gaat dat er allemaal uitzien? Ontdek het hieronder.

Coffee: All Day, Every Day

Ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan verlagen we de prijzen van jullie favoriete bestellingen drastisch. Vijf dagen lang hebben we vijf promoties in één van onze vijf filialen. Elke dag kun je in één van onze vestigingen een bepaalde bereiding bestellen voor een wel heel lage prijs. We beginnen op maandag 19 juni in de Madmum-vestiging bij het station van Leuven, waar je een cappuccino kunt bestellen voor slechts €2,50. We eindigen op vrijdag in ons oorspronkelijke filiaal in de Tiensestraat, waar we de Iced Lattes voor dezelfde prijs zullen aanbieden. Op de andere dagen kun je terecht voor espresso's, filterkoffies, cold brew en taart in onze andere koffiebars. Hieronder vind je alle informatie over waar je wanneer moet zijn.

Monday Cappuccino Madness
Op maandag 19 juni trakteren we op cappuccino's voor €2.5 in Madmum Station.
Madmum Station
Espresso voor 1 euro
Op dinsdag 20 juni trakteren we op espresso voor €1 in Madmum Brusselsestraat.
Madmum Brusselsestraat
Filterkoffie & cold brew for the crew
Op woensdag 21 juni trakteren we op filterkoffie en cold brew voor €2 in Madmum Letteren.
Madmum Letteren
Donderdag - Taartdag
Op donderdag 22 juni trakteren we met taart & gebak aan €3.00 in Madmum Vaartkom.
Madmum Vaartkom
Iced Latte Love
Op de laatste dag van onze feestweek trakteren we op iced latte voor €2.5 in Madmum Tiensestraat.
Madmum Tiensestraat
Vorige slide
Volgende slide

Find our Madboss

En win een jaar lang gratis Madmumkoffie

Dat is niet alles. Naast onze promoties geven we van maandag 19/06 tot donderdag 22/06, elke dag opnieuw een spectaculaire prijs weg. De hoofdprijs is een jaar lang gratis Madmum-koffie. Dat hoor je goed. Jij kunt 365 dagen lang genieten van koffie op kosten van Madmum. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is onze Madboss Pieter vinden in Leuven met het voorwerp van de dag in je hand.

Hoe vind ik Pieter dan?
Dat is simpel. Elke ochtend delen we via onze sociale media kanalen het uur waarop onze stream live gaat. Herken je de plaats waar onze Madboss zich tijdens de livestream bevindt? Rep je dan met het opgegeven voorwerp zo snel mogelijk naar de plek, en wie weet zit jij dan wel als eerste op onze Madmumtroon. Smeer die kuiten maar alvast in.

Exclusive Birthday Party

Op vrijdag 23/06

Afsluiten doen we op vrijdag 23/06 om 20:00 in onze koffiebar aan de Vaartkom met een exclusieve Birthday Party met dj’s, coffee-inspired cocktails en een stukje verjaardagstaart. Hiervoor nodigen we enkele gelukkige Madmumfans uit, die samen met de Madmumfamilie het glas komen heffen op het vijfjarig bestaan van Madmum.

Wil je kans maken om bij onze Birthday party te zijn? Hou dan onze socials in de gaten of schrijf je je in voor onze nieuwsbrief ‘Notes on Coffee’. Enkel en alleen via deze kanalen kan je tickets bemachtigen voor de knallende afsluiter van onze feestweek.

0 days 00 hr 00 min 00 sc
Madmum 5 jaar promo poster