Nieuws

Choose Plant Power. Pay The Same.

Melk goed voor elk? Daar gaan we bij Madmum elke dag voor: van de koffiedrinker zijn portefeuille tot de planeet. Daarom zetten we samen met Alpro in mei ons aanbod plantaardige melk in de spotlights. Waar je bij ons nooit meer extra zal voor betalen. Dat heb je goed gehoord. Nul. Nada. Noppes. Straffer nog, we geven deze maand korting op de plant-based specials tijdens de Mad Mondays.

Groene keuzes maken, dat doen we samen met jullie. Om die keuze te maken, helpen we jullie graag een handje.


Daarom beslisten we vorig jaar om de meerprijs op onze plantaardige melkalternatieven af te schaffen. Zo moet je nooit nee zeggen tegen je plantaardige voorkeur, en heb je echt geen excuses meer om die heerlijke havermelk-cappuccino links te laten liggen.

Fans van plant-based hebben op maandagen deze maand extra veel geluk. Tijdens onze Mad Mondays krijg je €2 korting op elke plantaardige lentespecial. De Matcha Colada en de Hazelnut Cold Brew Oat Latte, drink je op 6,13, 20 en 27 mei voor een prikje.

P.S. Ben je toch verslingerd aan onze koemelk? Je kiest ervoor met een gerust hart. Dankzij onze leverancier Melkerhei, houden we de keten kort en de melk vers.

En da’s niet alles. Voor de trouwste plant-based fans voorzien we een extraatje, in de vorm van een stickerset met vijf unieke designs. In elk van onze bars krijg je bij bestelling van een drankje op plantaardige basis één van de vijf stickers.

Passeer je bij alle bars, dan zal je stickerset compleet zijn. Maar snel zijn is de boodschap: de oplage is beperkt.

Join the Madmum Family

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met maandelijks een dosis versgebrand koffienieuws en exclusieve aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *