Nieuws

Madmum trakteert op moederdag

Op 12 mei is het moederdag. En dat kunnen we bij Madmum niet zomaar laten passeren. Daarom trakteren we die dag alle mamas op een klein, zoet extraatje.

Zondag is het moederdag! Was je dat zoals ons weer bijna vergeten? Dat valt eenvoudig op te lossen. Want het beste dat je haar kan geven, is je tijd, een goed gesprek en een heerlijke tas koffie. En laat het nu net dat laatste zijn, waar wij ons in specialiseren. De setting? Een koffiedate bij Madmum op een zonnig terras, waar we met plezier een zoet extraatje bovenop doen. Want als je op zondag langskomt, dan trakteren we je mama op een Pasteis De Nata bij de koffie.

  • Neem zondag je mama mee op stap.
  • Bestel voor twee of meer in een van onze Madmum bars.
  • Informeer de barista dat je mama aan tafel zit.
  • Ontvang je gebakje.

Wist je dat… Madmum een eerbetoon is aan een wel heel specifieke mama? Madmum is een samentrekking tussen Mum, het Engelse woord voor moeder, en de naam Maddy. Die laatste is de moeder van Pieter onze oprichter. Wie weet kom je haar zondag wel tegen!

Let op: Deze aanbieding is alleen geldig op Moederdag en zolang de voorraad strekt. Vergeet niet te vermelden dat je gebruik wilt maken van de Moederdagactie bij het plaatsen van je bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *