Nieuws

Coffee To Go, Discount To Stay

De afvalberg verkleinen is een uitdaging waar we alle hulp bij kunnen gebruiken, ook die van jullie. Daarom krijg je vanaf deze maand een extra korting op de koffie in je herbruikbare meeneembeker. En da’s niet alles. We trakteren de eerste koffie bij aankoop van je cup in een van onze bars.

We zijn onafscheidbaar geworden met onze knalroze Madmumbekers. Alleen is er een nadeel: ze zijn maar één keer bruikbaar en dat draagt bij aan een grotere voetafdruk van onze bars. Daar zijn we minder fan van, en willen we dus wat aan doen. Om die uitdaging aan te gaan hebben we jullie hulp nodig. Enter: onze handige herbruikbare meeneembeker.

Hoe doen we dat? Het concept is simpel: vanaf nu krijg je een korting van €0,20 wanneer je langskomt met een herbruikbare beker voor je meeneemkoffie. En als je die beker bij ons aankoopt, dan doen we er nog een traktatie bovenop. Je krijgt hem gevuld mee met je favoriete koffie, op onze kosten.

Nog niet zeker welke meeneembeker bij jou past? Al onze modellen komen met een handig deksel dat je koffie lekker warm houdt. Je kan kiezen tussen onze klassieke Reusable Madmum Cup en onze Tumblers in het wit. Of onze selectie aan Topl Spillsafe Cups in appelblauwzeegroen, rood, zwart en wit, die een doorkijkdeksel hebben zodat je nooit je latte art moet missen. Je vindt ons gamma herbruikbare meeneembekers in onze webshop of in al onze bars.

Zo zetten we samen een stap in de juiste richting: met minder wegwerpbekers, lekker warme koffie, en een gerust gemoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *