Nieuws

Geef een koffiedate cadeau voor valentijn

Valentijn enkel voor lovers? Think again. Valentijn is wat ons betreft voor iedereen. Iedereen die elkaar graag ziet en dat wel eens met een kop koffie wil zeggen. Daarom helpen we een handje. Om te zeggen van wie je echt houdt, is er dit jaar onze valentijnskaart voor de perfecte koffiedate.

Hoe werkt dat dan? 

Met onze valentijnskaart bestel je een koffiedate bij Madmum voor iemand die je heel graag ziet. Met de kaart heb je recht op twee koffies voor maar 5 euro. 

Maar ik drink geen koffie.

Gelukkig kan je kiezen. Op je date heb je keuze uit een standaard espresso, long black, verse filterkoffie, cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk of thee.

Fantastisch! Tot wanneer kan ik die kaart komen halen?

Vanaf donderdag 1 februari tot en met valentijn, op woensdag 14 februari liggen de valentijnskaarten in onze bars. Je hebt dus twee weken de tijd om binnen te wippen en er eentje mee te nemen. Maar, snel zijn is de boodschap, want de oplage is beperkt.

Nog een vraag. Tot wanneer kan ik mijn date inwisselen?

Je kan je kaart laten afstempelen aan de bar van 14 tot en met 29 februari. Eenmaal afgestempeld krijg je hem opnieuw mee naar huis om op de kast te zetten.

Is dat alles?

Niet helemaal. Met je valentijnskaart maak je kans op ons favoriete Tony's Chocolonely Chocohart. Een heerlijke reep Belgische melkchocolade met stukjes fudge met rozensmaak en framboos.

Geef een unieke barista-ervaring cadeau.

Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren.

Madmum Labs digitale giftcard

10.00250.00
Geef een unieke barista-ervaring cadeau. Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren. Bij de digitale cadeaubon ontvang je direct na het voltooien van je betaling een persoonlijke digitale cadeaubon met een unieke code via e-mail. Hiermee kan de ontvanger op zijn of haar gemak een datum kiezen om deel te nemen aan het Madmum Lab in Leuven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *