Nieuws

Ontdek ons Lentemenu!

Wanneer de zon tevoorschijn komt schieten er verschillende gedachten door ons hoofd. Denk: cold brew, iced latte en affogatos. Dringend tijd dus om die opnieuw op onze kaart te zetten. En zoals elk jaar hebben we weer heel wat nieuwigheden toegevoegd aan ons lentemenu. Ontdek ze allemaal.

What's New

Matcha Colada

Klaar voor de zomer? Een experiment in onze bar leidde tot deze heerlijke Matcha Colada. En die moest in ons vernieuwde lentemenu. Een Iced Matcha met lichte opgestoomde kokosmelk en ananassiroop.

The Classics

Hazelnut Cold Brew Oat Latte

Na het overdonderende succes van de Hazelnut Cold Brew Oat Latte, konden we niet anders dan ze opnieuw op de kaart zetten. Deze verfrissende Cold Brew met hazelnootsiroop en een vleugje havermelk is wat ons betreft een blijver.

What's for lunch

Burrata Toast met gemengd slaatje

Als wij niet naar Italië gaan deze zomer, dan laten we Italië maar naar ons komen, met onze nieuwe burrata toast. Een heerlijke toast van desembrood met kerstomaten, verse basilicum, zachte pijnboompitten, burrata, balsamicocrème en een gemend slaatje.

Geef een unieke barista-ervaring cadeau.

Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *