Nieuws

Het najaar van Madmum

We durven het bijna niet toegeven, maar bij Madmum houden we van het najaar. Eindelijk opnieuw wat frisser, na een zomer lang zweten op kantoor met liters iced coffee. We werkten op onze broeierige zolder twee maanden lang aan de najaarsplannen die we nu met trots aan je voorstellen. Good to know: onze koffieworkshops zijn terug, we hebben fijn nieuws voor de theeliefhebbers, en we verhuizen de branderij. Ontdek wat er de komende maanden op het programma staat.

Madmum Coffee Roasters & Bar Barista Latte Art

De Madmum Labs komen terug

We hebben ze stiekem zelf ook gemist: onze Madmum Labs. In oktober heropent koffiecoach Nestor het Madmum Lab voor een nieuwe reeks koffieworkshops en duik je samen met hem in de wondere wereld van de koffieplant. Doorheen het najaar toont onze SCA-gecertificeerde barista tijdens de verschillende Labs hoe je de beste latte art schenkt, je een volwaardige homebarista wordt, en geeft hij je toegang tot al onze koffie keukengeheimen. Of toch bijna alle. 

Ook deze keer kan je kiezen uit vier Labs: het latte art Lab, het introductie tot specialty coffee Lab, het Espresso Lab en het Filter Coffee Lab. Stuk voor stuk instapklaar voor zowel beginner als amateurs met een neus voor koffie.

Tea time at home with Sista Bloss

Goed nieuws voor onze theeliefhebbers. Onze Madmum krijgt er een zusje bij onder de naam Sista Bloss. Nadat onze huistee jarenlang enkel verkrijgbaar was op onze kaart, zal je hem later dit najaar ook eindelijk mee naar huis kunnen nemen of cadeau doen aan je favoriete thee-drink-buddy. Sista Bloss zal een fijne selectie aan theemixen omvatten voor wanneer je ver van Leuven bent of onze deuren gesloten zijn.

Een nieuwe thuis voor onze branderij

Wanneer je op het terras van de Madmum aan de Vaartkom zit, hoor je de drilboor wel eens zijn gang gaan. Dat zijn niet onze buren, maar wij zelf. De zaak aan de Tiensestraat werd het laatste jaar te klein voor de volumes koffie die we op wekelijkse basis, vers branden. Een nieuwe thuis voor onze Probatbrander dringde zich op. Ondertussen vonden we een plekje vlak naast de deur. Daar werkt ons team ondertussen naarstig aan de nieuwe branderij, een bezoekersruimte en een kantoor. De grotere branderij biedt plaats voor de verwerking en kwaliteitscontrole van onze koffiebonen. Je zal onze brander Frederik dus niet langer op zijn vertrouwde plek in de Tiensestraat bezig zien. Maar niet getreurd - we voorzien een groot raam in onze branderij, waar je hem in al zijn glorie onze verse koffie zal zien branden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *