Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Test Banner

Madmum Gifts

Onze geschenk-gids voor koffiefans

‘Help! Ik heb nog geen cadeaus voor de feesten.’ Herkenbaar gevoel? We helpen je een handje en zoeken voor iedereen op het feest het gepaste geschenk.

Madmum Blog

Onze winterspecials zijn er!

Het is weer de tijd van het jaar… De eerste sneeuw is gevallen, en wij hebben de ideale drankjes om je op te warmen! Ontdek onze nieuwste winterdrankjes in onze laatste blogpost. 

Madmum Gifts

Geef een unieke barista-ervaring cadeau!

Met deze cadeaubon hoef je je geen zorgen te maken over het kiezen van een specifieke datum. De ontvanger heeft de vrijheid om zelf te bepalen wanneer hij of zij het Madmum Lab in Leuven wil ervaren.

Madmum Labs

Latte art lab

€89.00

Wou jij altijd al zo’n mooie tekening in je cappucino maken? Dit is je kans. Tijdens het Latte Art Lab geven we je een hands-on training in het opschuimen van melk en vegan alternatieven, en tonen we jou hoe je nu precies een hartje, varen of tulp in je melkschuim schildert. Opgelet! Smossen is bij deze Lab verplicht.

Madmum Labs

Home barista lab

€79.00

Tijdens de workshop Home Barista leer je hoe je thuis het maximum uit je espressomachine kan halen. Nestor toont je alle basishandelingen die van belang zijn om je workflow achter de machine naar een nog hoger niveau te tillen.

Madmum Labs

Introduction to Speciality Coffee

€45.00

Het Specialty Coffee Lab is de plek voor de koffiemeerwaardezoeker. Je leert er alles over de geschiedenis van specialty coffee en de genetische verschillen die door de jaren ontstonden. Maar ook het oogstproces, de terroir, de verwerking en het roosteren van de boon komen aan bod. We bieden je een volledige onderdompeling in de wereld van specialty coffee.

Shopping cart
Sign in
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.