Seasonal Coffees

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. 

Seasonal Coffees

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. 

Seasonal Coffees

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. 

Our Products

Many desktop publishing packages and web page.

Rwanda

15.98

bessen, donkere chocolade, steenfruit

Een uur ten noorden van de Kayanza regio is men al decennia verzot op koffie. Hoewel de focus aanvankelijk op bulkproductie lag, heroriënteerden de koffieboeren zich de laatste vijftien jaar en legden ze zich toe op specialty coffees: met succes. De Rwandese boeren schrikken er niet voor terug om hun bessen zo te telen dat het een uiterst complex smaakprofiel oplevert. Ook hier werkt men met de bourbon variëteit, die uiterst goed gedijt in de regio. Op het eerste gezicht toont deze koffie veel overeenkomsten met zijn Burundese tegenhangers: we proeven een zuivere en lichtzoete koffie. De magie van deze boon zit hem in de afdronk wanneer een veelheid aan aroma’s komt bovendrijven: tropisch fruit, rood fruit, en malse perzik.

Introduction to Speciality Coffee

28.00
Het Specialty Coffee Lab is de plek voor de koffiemeerwaardezoeker. Je leert er alles over de geschiedenis van specialty coffee en de genetische verschillen die door de jaren ontstonden. Maar ook het oogstproces, de terroir, de verwerking en het roosteren van de boon komen aan bod. We bieden je een volledige onderdompeling in de wereld van specialty coffee, die afgesloten wordt met een coffee tasting waarbij we de verschillen tussen arabica en robusta in de kijker zetten, en daarnaast vier verschillende arabica’s proeven en analyseren op basis van oorsprong en verwerking. Deze Lab wordt in een groep van 15 personen gegeven. Barista Radu Mares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30

Latte Art Lab

89.00
Wou jij altijd al zo’n mooie tekening in je cappucino maken? Dit is je kans. Tijdens het Latte Art Lab geven we je een hands-on training in het opschuimen van melk en vegan alternatieven, en tonen we jou hoe je nu precies een hartje, varen of tulp in je melkschuim schildert. Opgelet! Smossen is bij deze Lab verplicht. Deze Lab wordt in een groep van vijf personen gegeven. Barista Radu Mares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30

Filter Coffee Lab

79.00
Tijdens onze Filter Coffee Lab laten we zien dat filterkoffie ondertussen veel verder staat dan zijn oubollige imago doet uitschijnen. In het Lab maken we eerst kennis met de verschillende zetmethoden en technieken zoals pour over, immersion en vacuum. Om er daarna zelf aan de slag mee te gaan. We bekijken samen hoe je de beste filterkoffie zet en aanpast naar je eigen voorkeuren. Voor dat je het weet bespeel je parameters als ratio, watertemperatuur en malingsgraad als een echte virtuoos. Ben je er zelf nog niet helemaal uit welke zetmethode bij jou past? Tijdens de afsluitende filter coffee tasting komt er ongetwijfeld een nieuwe favoriet bovendrijven. Deze Lab wordt in een groep van zes personen gegeven. Barista Radu Mares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30

Espresso Lab

79.00
Tijdens het Espresso Lab draaien we de koffietas binnenstebuiten en ondersteboven. We beginnen met de geschiedenis en historische ontwikkeling van onze belangrijkste tool bij het zetten van deze kleine koffie, de espressomachine. Vervolgens duiken we in de theorie, die we erna  omzetten in de praktijk. We doorlopen samen het basisrecept, leren je de juiste routines aan en zoomen in op alternatieve espressotechnieken. Ten slotte ontdekken we samen welke richtingen je allemaal uitkan met espressobereidingen op melkbasis. Cappuccino, cortado of flat white? Na deze Lab heb je ze allemaal in de vingers. Deze Lab wordt in een groep van vijf personen gegeven. Barista Radu Mares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30

Decaf Mexico

15.98

zoete hazelnoot, amandelen, rietsuiker

Less Caffeine, More Coffee. Koffiebonen ontdoen van hun oppeppende kwaliteit zonder de smaak aan te tasten, is een ware kunst die maar weinigen onder de knie hebben. Maar in de Chiapas regio van Zuid-Mexico weten ze duidelijk waar ze mee bezig zijn. Sinds geruime tijd hebben de boeren in de regio zich toegelegd op het zuiveren van cafeïne uit de koffieboon. En met succes. De essentie van deze zuivering? Kristalhelder bergwater. Door na de oogst de groene bonen op meer dan 1200 meter boven het zeeniveau te behandelen met bronwater, slagen ze erin de cafeïne op te lossen. Zonder dat er ook maar één additief aan te pas komt. Het zorgt ervoor dat de gebalanceerde smaak van de boon niet verloren gaat bij het decafeïneringsproces. Wat rest is een heerlijke kop koffie met zoete toetsen van hazelnoot, geroosterde amandel en rietsuiker. De perfecte dessertkoffie, waarvan je heel de dag door kan genieten.

Nothing
Can Stop You.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less.

Video afspelen
1.

Made in Germany.

Many desktop publishing pack.

2.

Durable Frames.

Contrary to popular belief.

3.

Easy Operation.

Various versions have evolved.

4.

Lifetime Warranty.

Combined with a handful model.

The Best Choice For A Winter Ride.

Hardtail Mountain
Bikes Best Features.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English.

Bike Frame.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of.

Transmission.

Many desktop publishing packages and web page editors now use lorem ipsum as their.

Bike Computer.

The point of using lorem ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters.

Equipment.

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random text. It has roots in.

Latest Articles

Many desktop publishing packages and web page editors now.

Find Us
Wood Bikes.

OUR LOCATION

2585 Ritter Str. NY 10034

Monday-Friday 9:00-19:00

MORE INFORMATION

+44 202 555 0151

johndoe@gmail.com

SUBSCRIBE

FREE SHIPPING

Contrary to popular belief, lorem ipsum is not simply random.

EXCHANGE & RETURN

This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during.

CUSTOMER SERVICE

Many desktop publishing packages and web page editors now.

INSTANT PAYMENTS

Looked up one of the more obscure latin words, consectetur.