Nieuws

Versgebrand koffienieuws op onze blog. Vanaf nu elke week.

Interior and bar of Madmum Coffee Roasters & Bar in the Brusselsestraat in Leuven

Madmum staat nooit stil. Niet in de zaak, en ook niet op het wereldwijde web. Daarom lanceren we vanaf vandaag de Madmumblog en nieuwsbrief onder de naam Notes on Coffee. Je vindt er alles, van het laatste Madmumnieuws, over de verhalen achter onze specialty coffee, maar ook de beste tips, tricks en Madmum keukengeheimen. Handpicked voor jou.

De laatste vier jaar hebben we elke dag onze kennis kunnen delen met de fantastische klanten in onze koffiebars. Maar niet iedereen passeert in Leuven. Een groot deel van ons publiek volgt al onze avonturen via het internet. Daarom lanceren we vanaf vandaag de Madmumblog en nieuwsbrief. Waarin Madmum je gidst door de koffiewereld. En dat allemaal vanuit je luie zetel. Zodat je niets moet missen.

Op de blog zal je op je eigen ritme kunnen meelezen waar we dag in, dag uit mee bezig zijn. Maar het is ook een plaats waar je de mensen achter Madmum kan leren kennen. Of waar je het antwoord vindt op al je specialty coffee vragen. Wekelijks delen we nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat jij thuis de beste koffie zet. Voor je het goed en wel beseft, word je zowaar een echte koffie-expert.

En krijg je maar niet genoeg van onze blog? Dan kan je terecht bij onze nieuwsbrief Notes on Coffee. De nieuwsbrief landt elke maand in je mailbox en bundelt de verhalen van op de blog in een handig overzicht. Maar dat is niet het enige. Zoals we dat bij Madmum graag doen, verwennen we onze trouwste klanten wel eens. Zo krijg je als abonnee toegang tot de nieuwste acties, unieke inkijkmomenten en exclusieve kortingen in onze winkels en de webshop. Zo blijf jij op de hoogte van de menu’s, innovaties en leuke extra’s in je favoriete koffiebar. Schrijf je onderaan in, en de rest komt als vanzelf. Elke maand, onze Notes on Coffee, in je mailbox.

Veel leesplezier,

Pieter