





Simple -
Rock Chair.
Semper vulputate aliquam curae condimentum
quisque gravida fusce convallis arcu cum at.





Eames -
Side Chair.
Semper vulputate aliquam curae condimentum
quisque gravida fusce convallis arcu cum at.




Wooden
Lounge Chairs
Semper vulputate aliquam curae entum
quisque gravida fusce cum at.
Cappellini
WOODEN ACCESSORIES
FEATURED PRODUCTS
Visit our shop to see amazing creations from our designers.
Brazil Bao Vista Espresso
€13.39 – €35.98
Waardering 0 uit 5
Notig, chocolade
De Braziliaanse zon in een kop koffie
Brazilië dat is zon, zee,strand, maar ook koffiebonen. Deze bourbon variëteit uit de heuvelachtige Cerrado regio is de basis van uiterst veelzijdige koffie. Met zijn zoete karakter kan je er ontzettend veel richtingen mee uit: brand je hem lichter dan komen de melkchocoladetoetsen bovendrijven, brand je hem donkerder dan krijg je lichtzoete koffies. Het resulteert telkens opnieuw in een hemelse kop koffie met een uitgesproken body en een zijdezachte textuur.
Colombia Deca
€15.98
Waardering 0 uit 5
Chocolade, bruine suiker
Less Caffeine, More Coffee.
Onze nieuwste decafeïné-koffie komt uit de historische Eje Cafetero. Een gebied dat door UNESCO in 2011 erkend werd als essentieel onderdeel van de wereldwijde koffiecultuur.
De term Eje Cafetero betekent in het Spaans zoveel als ‘koffie-as’ naar de verticale aaneenschakeling van vruchtbare koffiegebieden die door de Colombiaanse kaart loopt. Genesteld in het hart van de regio vind je de Caldas coöperatieve, een netwerk van 492 kleine koffieboeren die zich sinds 1960 specialiseren in de teelt van specialty coffee.
Sinds jaar en dag plukken ze al hun bonen met de hand en wisselen de verzamelde kennis onderling uit. Daarna ondergaan de bonen een natuurlijk decafeïneringsproces waarbij er niets aan smaak wordt ingeboet. Het resulteert in een heldere kop koffie met toetsen van chocolade en bruine suiker met fruitige accenten.
Decaf Mexico
€15.98
Waardering 0 uit 5
zoete hazelnoot, amandelen, rietsuiker
Less Caffeine, More Coffee.
Koffiebonen ontdoen van hun oppeppende kwaliteit zonder de smaak aan te tasten, is een ware kunst die maar weinigen onder de knie hebben. Maar in de Chiapas regio van Zuid-Mexico weten ze duidelijk waar ze mee bezig zijn. Sinds geruime tijd hebben de boeren in de regio zich toegelegd op het zuiveren van cafeïne uit de koffieboon. En met succes.
De essentie van deze zuivering? Kristalhelder bergwater. Door na de oogst de groene bonen op meer dan 1200 meter boven het zeeniveau te behandelen met bronwater, slagen ze erin de cafeïne op te lossen. Zonder dat er ook maar één additief aan te pas komt. Het zorgt ervoor dat de gebalanceerde smaak van de boon niet verloren gaat bij het decafeïneringsproces. Wat rest is een heerlijke kop koffie met zoete toetsen van hazelnoot, geroosterde amandel en rietsuiker. De perfecte dessertkoffie, waarvan je heel de dag door kan genieten.
Espresso Lab
€79.00
Waardering 0 uit 5
Tijdens het Espresso Lab draaien we de koffietas binnenstebuiten en ondersteboven. We beginnen met de geschiedenis en historische ontwikkeling van onze belangrijkste tool bij het zetten van deze kleine koffie, de espressomachine. Vervolgens duiken we in de theorie, die we erna omzetten in de praktijk. We doorlopen samen het basisrecept, leren je de juiste routines aan en zoomen in op alternatieve espressotechnieken. Ten slotte ontdekken we samen welke richtingen je allemaal uitkan met espressobereidingen op melkbasis. Cappuccino, cortado of flat white? Na deze Lab heb je ze allemaal in de vingers.
Deze Lab wordt in een groep van vijf personen gegeven. Barista Nestor Olivares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30
Iced Coffee Cans
€22.20 – €66.60
Waardering 0 uit 5
Iced Coffee Cans Tasting box
Waardering 0 uit 5
Introduction to Speciality Coffee
€45.00
Waardering 0 uit 5
Het Specialty Coffee Lab is de plek voor de koffiemeerwaardezoeker. Je leert er alles over de geschiedenis van specialty coffee en de genetische verschillen die door de jaren ontstonden. Maar ook het oogstproces, de terroir, de verwerking en het roosteren van de boon komen aan bod. We bieden je een volledige onderdompeling in de wereld van specialty coffee, die afgesloten wordt met een coffee tasting waarbij we de verschillen tussen arabica en robusta in de kijker zetten, en daarnaast vier verschillende arabica’s proeven en analyseren op basis van oorsprong en verwerking.
Deze Lab wordt in een groep van max 10 personen gegeven. Barista Nestor Olivares leidt de sessie in het Engels en wordt van Nederlandstalige assistentie voorzien. De Labs vinden plaats tussen 19:00 en 21:30
ALL-IN-ONE ECOMMERCE SOLUTION
ABOUT OUR WOODMART STORE
Nec adipiscing luctus consequat penatibus parturient massa cubilia etiam a adipiscing enigm dignissim congue egestas sapien a. Scelerisque ac non ut ac bibendum himenaeos ullamcorper justo himenaeos vel a sapien quis.
FURNITURE GUIDES
OUR LATEST NEWS
Latest trends and inspiration in interior design.
19
sep
De Madmum Labs zijn terug!
-
Posted by
Pieter
- 0 comments
Na het overrompelende succes van onze vorige reeks Madmum Labs zijn we dit najaar back in full force, met oude bekenden op he...
13
sep
Het najaar van Madmum
-
Posted by
Pieter
- 0 comments
We durven het bijna niet toegeven, maar bij Madmum houden we van het najaar. Eindelijk opnieuw wat frisser, na een zomer lang zweten op...
30
aug
Kom jij stage lopen bij Madmum?
-
Posted by
Pieter
- 0 comments
Elk voor- en najaar nodigen we een aantal stagiairs uit om ons uit te dagen, te prikkelen en mee na te denken over hoe we onze gasten ...
18
aug
Goodbye pre-workoutshake! Hello Nitro Cold Brew
-
Posted by
Pieter
- 0 comments
De Nitro Cold Brew is het best bewaarde geheim van de sporters in de Madmumfamilie. Het is niet alleen de perfecte verfrisser op een bl...
You must select your brand attribute in Theme Settings -> Shop -> Brands
PREBUILT LAYOUTS
WOODMART DEMOS
High-quality demos and layouts.