Nieuws

Plantaardige melk, vanaf nu zonder extra’s

Met Madmum gaan we elke dag opnieuw de uitdaging aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Plantaardige melk kan ons bij die uitdaging helpen. Daarom besloten we om er niet langer een meerprijs voor te vragen. Een klein gebaar met grote impact.

Bij Madmum zijn we altijd op zoek naar manieren om mee zorg te dragen voor de planeet die ons voorziet van de heerlijke Madmumkoffie. Een uitdaging die we als onderneming stapsgewijs aangaan om er zeker van te zijn dat we de juiste beslissing maken. Vijf jaar geleden kozen we daarom eerst en vooral om samen te werken met lokale handelaren die dezelfde waarden als ons hanteren: dichtbij huis, puur, met aandacht voor mens, dier en milieu. Nu is het tijd om dat engagement verder te laten evolueren.

Om onze selectie plantaardige melkalternatieven met hun beperktere planetaire impact in de verf te zetten, besloten we het supplement dat we in het verleden aanrekenden niet langer te hanteren. Zo betaal je vanaf nu voor onze koemelk van lokale partner de Melkerhei met zijn minimale ecologische voetafdruk, evenveel als voor een plantaardig alternatief. Of dat nu amandel-, soja-, kokos- of havermelk is. Op die manier verlagen we de drempel voor onze gasten met of zonder specifieke voedingsvoorkeuren, om mee met ons een positieve keuze voor de planeet te maken.

Kom langs en kies drink elke koffie met melk met een gerust hart. Want samen - koffie voor koffie - bouwen we aan een groenere Madmum.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *