Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Brazilië dat is carnaval, koffiebonen en de Vinhal familie. Deze feestelijke single origin met bonen uit de Zuid-Oostelijke Minas Gerais regio hebben een notig karakter met toetsen van chocolade. 

 

Madmum moment

Draait de wereld voor jou soms ook iets te snel? Bij Madmum zorgen we ervoor dat jij even kan vertragen met een goede tas koffie. In onze bars op de Tiensestraat en in het Erasmushuis kan je elk moment van de dag terecht voor een lekker ontbijt, stevige lunch, een taartje of een vroege apero. Elke weekdag is de bar een plaats vrienden te ontmoeten, een lunch mee te pikken met de collega’s of om na een lange werkdag even terug te schakelen. Het enige dat jij moet doen is je voeten onder tafel schuiven.

Genieten kan bij Madmum met een gerust hart. Alles wat op tafel komt is het resultaat van een jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde lokale handelaren. Met hun zelfgeteelde producten bereiden wij elke dag opnieuw de verse gerechten op onze kaart. Zo houden we alles eerlijk, voor jou en voor de boer.

website_0002__DSC9415-2
website_0004_Madmum_17_06_2020_15-scaled

Onze koffie voor jou

Madmum doet niet zomaar aan koffie. Wij kiezen voluit voor het beste wat de boon te bieden heeft met onze specialty coffee. We gaan aan de slag met koffie van over de hele wereld en passen het brandproces telkens opnieuw aan om het uitzonderlijke smakenpalet volledig tot zijn recht te laten komen. De bonen uit Congo, Ethiopië, Brazilië, Colombia en Peru brandt hoofdbarista Pieter Claes eigenhandig in onze branderij in Leuven. Steevast met respect voor de koffieboon en zijn herkomst. Zo zorgen wij ervoor dat de koffie die in jouw kop beland uniek is, zonder poespas.

Versgebrande koffiebonen

Elke boon heeft zijn eigen karakter dankzij het klimaat, de bonenvariëteit en de hoogte waarop hij wordt gekweekt. Met die informatie gaat hoofdbarista Pieter Claes aan de slag en brand hij de heerlijke Madmum koffie. Zo zorgt hij ervoor dat het harde werk van de boeren helemaal tot zijn recht komt. In onze webshop bieden we een hele reeks smaken en blends aan met elk een uniek profiel .

Ben je op zoek naar de ideale koffie? Met onze vergelijkingstool vind je zo de koffie die bij jou past.

Winkelmand

Log in

Krijg je niet genoeg van Madmum?

Blijf op de hoogte van de nieuwste koffies, innovaties en leuke extra’s in je favoriete koffiebar.

Schrijf je in, en de rest komt als vanzelf. Elke maand, onze Notes on Coffee, in je mailbox.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Begin met typen om de producten te zien waarnaar u op zoek bent.