Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50

Madmum coffee roasters & bar logo

Brazilië dat is carnaval, koffiebonen en de Vinhal familie. Deze feestelijke single origin met bonen uit de Zuid-Oostelijke Minas Gerais regio hebben een notig karakter met toetsen van chocolade. 

 

Madmum moment

Draait de wereld voor jou soms ook iets te snel? Bij Madmum zorgen we ervoor dat jij even kan vertragen met een goede tas koffie. In onze bars op de Tiensestraat en in het Erasmushuis kan je elk moment van de dag terecht voor een lekker ontbijt, stevige lunch, een taartje of een vroege apero. Elke weekdag is de bar een plaats vrienden te ontmoeten, een lunch mee te pikken met de collega’s of om na een lange werkdag even terug te schakelen. Het enige dat jij moet doen is je voeten onder tafel schuiven.

Genieten kan bij Madmum met een gerust hart. Alles wat op tafel komt is het resultaat van een jarenlange samenwerking met zorgvuldig geselecteerde lokale handelaren. Met hun zelfgeteelde producten bereiden wij elke dag opnieuw de verse gerechten op onze kaart. Zo houden we alles eerlijk, voor jou en voor de boer.

Interior of the Madmum Coffee Roasters & Bar in the faculity of Letteren in Leuven
Pieter Claes, ceo and head barista of Madmum Coffee Roasters & Bar

Onze koffie voor jou

Madmum doet niet zomaar aan koffie. Wij kiezen voluit voor het beste wat de boon te bieden heeft met onze specialty coffee. We gaan aan de slag met koffie van over de hele wereld en passen het brandproces telkens opnieuw aan om het uitzonderlijke smakenpalet volledig tot zijn recht te laten komen. De bonen uit Congo, Ethiopië, Brazilië, Colombia en Peru brandt hoofdbarista Pieter Claes eigenhandig in onze branderij in Leuven. Steevast met respect voor de koffieboon en zijn herkomst. Zo zorgen wij ervoor dat de koffie die in jouw kop beland uniek is, zonder poespas.

Versgebrande koffiebonen

Elke boon heeft zijn eigen karakter dankzij het klimaat, de bonenvariëteit en de hoogte waarop hij wordt gekweekt. Met die informatie gaat hoofdbarista Pieter Claes aan de slag en brand hij de heerlijke Madmum koffie. Zo zorgt hij ervoor dat het harde werk van de boeren helemaal tot zijn recht komt. In onze webshop bieden we een hele reeks smaken en blends aan met elk een uniek profiel .

Ben je op zoek naar de ideale koffie? Met onze vergelijkingstool vind je zo de koffie die bij jou past.

Shopping cart
Sign in

Join the Madmum Family

Schrijf je in op onze nieuwsbrief met maandelijks een dosis versgebrand koffienieuws en ontvang 10% korting op je eerste bestelling op onze webshop*. 

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, stemt u in met ons gebruik van cookies.