Nieuws

Een terugblik op een magisch madmumjaar

De kerstvakantie is achter de rug en het nieuwe jaar kan nu eindelijk écht beginnen. Maar voor we 2023 induiken, kijken we nog een laatste keer achterom naar 2022. Het jaar waarin het Madmumteam tal van dromen waarmaakte. We schonken een recordaantal koffies, openden drie nieuwe bars en ondernamen actie om Madmum groener te maken dan ooit. Een terugblik.

Voor we met Madmum aan goede voornemens beginnen, leek het ons gepast een blik te werpen op het voorbije jaar. 2022 was namelijk een jaar waarin veel veranderde voor onze vaste gasten en de toevallige voorbijganger. 

Met als doel om onze kwalitatieve, specialty coffee nog dichter bij de Leuvenaar te brengen, bleven we op zoek naar onderbelichte Leuvense locaties waar het heerlijk vertoeven is.  

En die waren er. We nestelden ons op de oevers van de Dijle in de Brusselsestraat, namen intrek in het Hungariagebouw aan de Vaartkom en mogen sinds kort onze koffie schenken in het Leuvens stationsgebouw. De dichtstbijzijnde Madmum is sinds dit jaar altijd op wandelafstand. Waar je ook bent in de binnenstad. Maar dat is niet het enige. 2022 had nog andere mooie verrassingen in petto. Ontdek ze hieronder allemaal.

2022 - Een jaar vol ...
... espresso’s, meetings, chocolaatjes, lunches, zonnige terrassen, treinreizigers, lattes, cinnamon buns, verbouwingen, cold brews, pasteis de nata, theetjes, gelach, opgeschuimde melk, architecten en gebrande koffiebonen. Maar ook…
Ontdek Madmum
Versgebrande Madmum koffie
In 2022 kregen we talloze zakken koffiebonen binnen, met variëteiten van over heel de wereld. Van de Braziliaanse koffie uit de Cerrado regio tot de groene bonen uit het het Ethiopisch hoogland. In totaal verwerkten onze branders meer dan 5 ton bonen. Versgebrande koffie die hun weg vond naar jullie tas.
Onze koffie
Lachende gezichten
We waren ook dit jaar elke dag van de week open voor jouw pauzemoment. Van maandag tot zondag kon je bij ons terecht voor een koffie, laat vieruurtje of een lunch. We schonken een recordaantal koffies en dat leverde heel wat lachende gezichten op.
Madmum in Actie
Oude en nieuwe collega's
Meer koffies betekent meer handen om ze in te schenken. Om dat waar te maken verwelkomden we enkele nieuwe gezichten achter de bar. Welkom Laurent, Joni, Vincent, Stijn, Bjorn en Sami!
Wie zijn we?
Opening Madmum Brusselsestraat
Bij Madmum hebben we een voorliefde voor hoekpanden. Dus wanneer dit authentieke art-deco huis uit 1925 leeg kwam te staan, gingen we al vlug overstag. Een knusse plek op de oevers van de Dijle. Wat wil je nog meer?
Madmum Brusselsestraat
Opening Madmum Station
In 2022 werd Madmum de nieuwe uitbater van de concessie in het historisch stationsgebouw. De koffiezaak die er voorheen huisde werd helemaal gestript en de architecten begonnen met een wit blad. Het resultaat was een prominente toog pal in de centrale hal van het station.
Madmum Station
Bedankt!
Om elke dag langs te komen. Voor jullie blije gezichten. Om samen met ons de wereld van specialty coffee te verkennen.
Bedankt!
Previous
Next
Back to list