Nieuws

New Year, New Coffee

Na een jaar waarin we alle hoeken van onze thuisstad Leuven verkenden, kiezen we in 2023 voor de weg vooruit. De Madmum-plannen leiden in 2023 tot ver buiten de stadsgrenzen, tot aan jouw (digitale) brievenbus.

Kwaliteit

Het is publiek geheim dat we bij Madmum sinds jaar en dag schaven aan de ideale koffie, schouder aan schouder. Ook in 2023 blijft die kwaliteitsgarantie met stip op één staan in onze koffiebars en de branderij. De groene bonen worden nauwgezet aan een kwaliteitscontrole onderworpen, we filteren de quakers uit de geroosterde batch na het branden, en onze barista's worden blijvend bijgeschoold om hun skills te verfijnen. Want net zoals de wereld rondom ons, staat koffie niet stil.

Innovatie

De veranderingen in het koffieveld tonen zich op verschillende fronten. De omstandigheden waarin de bonen worden geteeld zijn moeilijker beheersbaar, de smaak van de koffieliefhebber verschuift en de klassieke brand- en zetmethodes krijgen concurrentie van innovatieve technologie. Je hoort het al, de koffiewereld staat op zijn kop. En dat vinden we bij Madmum best fijn. De aaneenschakeling van kleine (r)evoluties daagt ons iedere dag opnieuw uit om achter de schermen voluit voor het experiment te kiezen.

Educatie

De successen die uit onze experimenteerdrang voortvloeien laten we schitteren op de kaart, en delen we met jullie via een nieuw educatief tweeluik. In 2023 belandt Madmum namelijk tweemaal in je brievenbus: een keer online, een keer op de deurmat. Dankzij onze digitale blog en nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het reilen en zeilen in de branderij, krijg je tips en tricks voor jouw ideale koffie en krijg je toegang tot exclusieve kortingen. Daarnaast lanceren we in het voorjaar van 2023 het Madmum koffieabonnement, om met al die informatie zelf aan de slag te gaan. Dankzij de postbode zijn de zorgen over de huisvoorraad koffie definitief van de baan. Jij schrijft je in en wij zorgen dat de koffiebonen in je brievenbus belanden. Handig toch?

Mis jij daarnaast nog iets in het groeiende Madmumaanbod? Of ben je fan van onze wilde plannen? Laat het hieronder weten.

Back to list

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *