Nieuws

Madmum viert feest!

In vijf jaar tijd groeiden we met Madmum Coffee Roasters uit tot een plek waar de Leuvense koffieliefhebber kan thuiskomen. En dat moet gevierd worden. Vanaf maandag 19 juni vieren we vijf dagen lang feest om jullie te bedanken. Met een goedgevulde prijzenkast, een groot feest en koffie aan spotprijzen. Maar dat is niet alles. We hebben ook jouw input nodig voor onze feestweek.

Het lijkt gisteren wel. Die 19 juni in 2018 toen we voor het eerst de deuren openzetten van onze koffiebar in de Tiensestraat. Met een klein hartje stonden we klaar om het publiek met open armen te ontvangen. Zou het wel een succes worden? Ondertusssen zijn we vijf jaar verder en kennen we het antwoord. De mensen kwamen, en het werd een succes. Allemaal mogelijk gemaakt door jullie, onze trouwste koffiedrinkers. Om dat te vieren, hebben we een week vol feestelijkheden gepland op de verschillende Madmum locaties in de stad. Wij vroegen aan hoofdbarista Pieter wat we kunnen verwachten. ‘Iedereen is welkom. We hebben heel wat verrassingen voor jullie in petto. Een week lang gaan we alles uit de kast halen om er een jubileum van te maken dat we niet snel zullen vergeten. De inwoners van Leuven hebben ons de laatste vijf jaar zoveel liefde gegeven. Nu is het aan ons om iets terug te doen.’

Op de planning

Dat Madmum feest viert zal de stad geweten hebben. Vanaf maandag 19 juni beginnen de feestelijkheden die door zullen gaan tot vrijdag 23 juni. Vijf dagen lang zal je koffies aan een spotprijs kunnen bestellen op een van de vijf Madmumlocaties. En zal er iedere dag een nieuw prijzenpakket te winnen zijn. Hoe je die paketten precies kan winnen wordt nog strikt geheim gehouden, maar we geven al graag deze tips.

1. Hou onze online kanalen goed in de gaten.
2. Trek je loopschoenen aan. Want alleen de snelste Madmum-fans zullen onze vier schitterende prijzen kunnen winnen.

De hoofdprijs is alvast niet min: een jaar lang gratis koffie bij Madmum. De winnaar kan er elke dag kan mee langskomen in een van de vijf vestigingen om zijn of haar dagelijkse dosis Madmumenergie op te halen. Zonder dat je er iets voor hoeft neer te tellen.

Jouw idee tijdens de madmum feestweek?

Maar ook jullie kunnen deel uitmaken van onze verjaardag. Heb jij een geniaal idee om onze feestweek helemaal compleet te maken?

Vul dan het onderstaande vragenformulier in en wie weet word ook jij wel rijkelijk beloond.