01.

CHOOSE PRODUCTS

Due card providers to our credit card prov iders condit.

02.

PAYMENT & DELIVERY

Due card providers to our credit card prov iders condit.

03.

HAPPY CUSTOMER

Due card providers to our credit card prov iders condit.

TRENDING PRODUCTS

Biologische Matcha for Cooking Premium Culinary Grade

39.95
De 100% biologische en 100% Japanse IRO Matcha thee for Cooking is ideaal voor al je culinaire gerechten of voor een heerlijke Matcha Latte.

De rijke smaak en prachtige kleur van onze biologische culinaire Matcha thee van superieure kwaliteit zullen zowel je zoete als hartige recepten naar een hoger niveau tillen.

Biologische Premium Ceremonial Grade Matcha 30g

29.98
De IRO Premium Ceremonial Grade Matcha thee is 100% biologisch en komt uit de Kagoshima-regio, op het eiland Kyūshū ten zuiden van Japan. Hij heeft een volle, rijke en geraffineerde smaak. En een perfecte schuimkraag. Hij biedt uitzonderlijke weldadige effecten dankzij alle voedingsstoffen en antioxidanten die in het theeblaadje aanwezig zijn. Met een blik van 30 gram IRO Matcha kan je een dertigtal kommen thee bereiden.

Brazil Boa Vista Espresso

13.3935.98
 

Notig, chocolade

De Braziliaanse zon in een kop koffie Brazilië dat is zon, zee,strand, maar ook koffiebonen. Deze bourbon variëteit uit de heuvelachtige Cerrado regio is de basis van uiterst veelzijdige koffie. Met zijn zoete karakter kan je er ontzettend veel richtingen mee uit: brand je hem lichter dan komen de melkchocoladetoetsen bovendrijven, brand je hem donkerder dan krijg je lichtzoete koffies. Het resulteert telkens opnieuw in een hemelse kop koffie met een uitgesproken body en een zijdezachte textuur.

Chemex coffee maker 3 cup

49.95
Ontdek de Chemex Coffee 3 Cup voor de ultieme koffie-ervaring. Dit elegante glazen koffiezetapparaat combineert tijdloos design met hoogwaardige materialen, waardoor het ideaal is voor zuivere en smaakvolle koffie. Met een capaciteit van 3 kopjes (450ml) biedt de Chemex een verfijnde manier van handmatig koffiezetten. Perfect voor liefhebbers van ambachtelijke koffie.

Chemex Paper Filters White Unfolded – 3 cups

13.95
Een set van 100 ongevouwen witte papieren filters, specifiek ontworpen voor de Chemex Coffee Maker (3 cups). Deze 'half circle' filters zorgen voor een zeer pure en smaakvolle kop koffie, geschikt voor elke koffiesoort. Het dikkere materiaal van de filters (20-30% dikker dan anderen) laat geen bittere deeltjes en koffiegruis door.

Colombia Deca

15.98

Chocolade, bruine suiker

Less Caffeine, More Coffee. Onze nieuwste decafeïné-koffie komt uit de historische Eje Cafetero. Een gebied dat door UNESCO in 2011 erkend werd als essentieel onderdeel van de wereldwijde koffiecultuur. De term Eje Cafetero betekent in het Spaans zoveel als ‘koffie-as’ naar de verticale aaneenschakeling van vruchtbare koffiegebieden die door de Colombiaanse kaart loopt. Genesteld in het hart van de regio vind je de Caldas coöperatieve, een netwerk van 492 kleine koffieboeren die zich sinds 1960 specialiseren in de teelt van specialty coffee. Sinds jaar en dag plukken ze al hun bonen met de hand en wisselen de verzamelde kennis onderling uit. Daarna ondergaan de bonen een natuurlijk decafeïneringsproces waarbij er niets aan smaak wordt ingeboet. Het resulteert in een heldere kop koffie met toetsen van chocolade en bruine suiker met fruitige accenten.

Colombia La Cristilina Espresso

15.9842.98
Een kristalheldere koffie uit de Colombiaanse koffiegordel Deze Colombiaanse koffie is enorm veelzijdig. Dankzij de toetsen van sappige rode bessen en een lichte citrustoets, zijn de bonen geschikt voor zowel espresso- als filterbereidingen. En dat zonder in te boeten op kwaliteit. Het levert een perfect gebalanceerde en friszoete kop koffie op die telkens opnieuw verrast.

Decaf Mexico

15.98

zoete hazelnoot, amandelen, rietsuiker

Less Caffeine, More Coffee. Koffiebonen ontdoen van hun oppeppende kwaliteit zonder de smaak aan te tasten, is een ware kunst die maar weinigen onder de knie hebben. Maar in de Chiapas regio van Zuid-Mexico weten ze duidelijk waar ze mee bezig zijn. Sinds geruime tijd hebben de boeren in de regio zich toegelegd op het zuiveren van cafeïne uit de koffieboon. En met succes. De essentie van deze zuivering? Kristalhelder bergwater. Door na de oogst de groene bonen op meer dan 1200 meter boven het zeeniveau te behandelen met bronwater, slagen ze erin de cafeïne op te lossen. Zonder dat er ook maar één additief aan te pas komt. Het zorgt ervoor dat de gebalanceerde smaak van de boon niet verloren gaat bij het decafeïneringsproces. Wat rest is een heerlijke kop koffie met zoete toetsen van hazelnoot, geroosterde amandel en rietsuiker. De perfecte dessertkoffie, waarvan je heel de dag door kan genieten.

RECENT TWEETS

X does not return 200

INSTAGRAM